X

Corona-update:

* U mag onze kwekerij bezoeken, maar alleen als u een afspraak hebt gemaakt.

* Wilt u uw bestelling komen afhalen, dan is dit mogelijk op afspraak.

* Tijdens de lockdown kunt u wel uw bestelling plaatsen. Leveringen gaan gewoon door.

* Wij rekenen op uw begrip en hopen u vanaf 15 maart weer te mogen begroeten.

Door de drukte in het plantseizoen en het Corona-virus zijn onze levertijden langer dan normaal. Het kan dus wat langer duren voordat de coniferen in je tuin staan. Wij werken al met extra handjes en doen ons uiterste best om je z.s.m. te laten genieten van de bestelling. 

* Lees meer: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19

  Nieuws

  Coniferen.nl is een onderdeel van Boomkwekerij J.D. v.d. Bijl jr. te Lienden. Ons bedrijf bestaat sinds 10 jaar en groeit nog elke dag. Sinds half September is de website online en kunt u hier alles vinden over Haagconiferen en andere haagplanten. Wij verkopen diverse coniferen en haagplanten via Coniferen.nl.

  Op dit moment telen wij de coniferen en bomen op een oppervlakte van 10 hectare met een variatie van meer dan 500 soorten.

  Via deze website kunt u haagconiferen of vormsnoei coniferen bestellen voor uw tuin.

  Mocht u toch niet de juiste conifeer vinden of heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Zo kunnen wij u het juiste advies geven.

  Wij verkopen niet alleen coniferen, ook laurier en taxus kunnen door ons geleverd worden. Wij hopen dat u overtuigd bent van onze kwaliteit en vakmanschap en u als klant mogen begroeten.