Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Nieuws

Coniferen.nl is een onderdeel van Boomkwekerij J.D. v.d. Bijl jr. te Lienden. Ons bedrijf bestaat sinds 10 jaar en groeit nog elke dag. Sinds half September is de website online en kunt u hier alles vinden over Haagconiferen en andere haagplanten. Wij verkopen diverse coniferen en haagplanten via Coniferen.nl.

Op dit moment telen wij de coniferen en bomen op een oppervlakte van 10 hectare met een variatie van meer dan 500 soorten.

Via deze website kunt u haagconiferen of vormsnoei coniferen bestellen voor uw tuin.

Mocht u toch niet de juiste conifeer vinden of heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Zo kunnen wij u het juiste advies geven.

Wij verkopen niet alleen coniferen, ook laurier en taxus kunnen door ons geleverd worden. Wij hopen dat u overtuigd bent van onze kwaliteit en vakmanschap en u als klant mogen begroeten.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.