Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Over Ons 2

Coniferen.nl voor het online Coniferen kopen

Coniferen.nl is een onderdeel van Boomkwekerij J.D. v.d. Bijl jr. te Lienden. Ons bedrijf bestaat sinds 10 jaar en groeit nog elke dag. Wij verkopen diverse coniferen en haagplanten via Coniferen.nl.

Op dit moment telen wij de coniferen en bomen op een oppervlakte van 10 hectare met een variatie van meer dan 500 soorten.

Via deze website kunt u haagconiferen of vormsnoei coniferen bestellen voor uw tuin.

Mocht u toch niet de juiste conifeer vinden of heeft u vragen, dan kunt u ons altijd bellen/mailen. Zo kunnen wij u het juiste advies geven.

Wij verkopen niet alleen coniferen, ook laurier en taxus kunnen door ons geleverd worden. Zo kunt u een totaal pakket samen stellen naar uw wens. Wij hopen dat u overtuigd bent van onze kwaliteit en vakmanschap en u als klant te mogen begroeten. 

Tevens leveren wij ook aan hoveniers, tuincentra, groothandel. Voor prijzen en eventuele zoeklijsten mail ons.

 

Openingstijden

Klik hier voor onze openingstijden.

Wilt u zeker weten of uw conifeer op voorraad is, bel ons voor u komt.

Het Coniferen.nl verkoopteam.

  

Contact

Coniferen.nl

Veldstraat 2a

4033 AK Lienden (Gld.)

Tel.nr. 0344-228101

Fax.nr. 0488-428992

E-mail: info@coniferen.nl

Routebeschrijving

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.