Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

vragen? 0344 22 81 01

Vormsnoei direct van de kweker kopen bij coniferen.nl

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Vormsnoei


Vormsnoei zijn coniferen die al van tevoren in een speciale en unieke vorm geknipt zijn. Deze coniferen zijn totaal niet geschikt voor een haag, ze zijn juist perfect om solitair te staan. Vormsnoei is ideaal voor iedereen die een groen stukje kunst in de tuin wil. 

Vormsnoei is enigszins onderhoudsintensief, de vorm moet onderhouden worden. Wij raden aan om deze 3 à 4 keer per jaar te snoeien, of wanneer u merkt dat de vorm er uit gaat.


Wij bieden twee soorten vormsnoei aan, de een is een Thuja Smaragd geknipt in de vorm van een spiraal, en de ander is een Charnaecyparis Stardust geknipt in de vorm van meerdere plateaus.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.