Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

vragen? 0344 22 81 01

Taxus kopen direct van de kwekerij

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Taxus kopen 

Met de koop van een Taxus maakt u een zeer goede keus. U bent u verzekerd van het hele jaar groen in uw tuin. De Taxus behoort tot de vaste planten. De taxus is winter groen, sterk en winterhard. De Taxus kan zeer oud worden. Met de Taxus haagplanten kunt u grote haagelementen in uw tuin maken. Ook kunt u de Taxus solitair aanplanten. De Nederlandse naam  van de Taxus plant is Venijnboom. 

Taxus kopen bij bomenenzo

Taxus kopen bij Taxus kwekerij kan makkelijk en snel bij Taxus kwekerij bomenenzo.nl. Wij verkopen Taxus vanaf 3 jaar oud. Hoe groter de Taxus hoe meer jaar oud uw Taxus plant  is. De Taxus kan zeer oud worden.  De Taxus die u bij ons koop is van zeer goede kwaliteit. De Taxus kunt u het hele jaar bij ons kopen. 

Taxus verzorging

De Taxus kunt u 2 keer per jaar snoeien. Wanneer u de Taxus te groot vind worden snoeit u deze 1 keer per jaar of 2 keer per jaar. Snoei de Taxus in mei of eind september. Taxus is zeer sterk. Geeft u de Taxus Haagplanten een flinke snoei beurt dan zullen de Taxus haagplanten zeker weer aangroeien. De Taxus is een sterke haagplant die zeer oud kan worden. 

Taxus baccata giftig

De Taxus baccata is een soort wat bekend is door zijn giftige bessen.  Aan de Taxus Baccata groeien in het najaar rode bessen. Deze bessen maken de Taxus giftig. Voor mens en dier zijn de rode bessen  giftig. Vogels kunnen de bessen wel eten doordat zij de giftige pitjes uit de bessen heel door slikken.  De Taxus media hillii is een bekend soort als u op zoek bent naar een niet giftige Taxus. 

Taxus aanplanten

U kunt de Taxus  het hele jaar door aanplanten. De Taxus haagplanten zijn zeer geliefd in de nederlandse tuin. De Taxus is een winter groen conifeer soort. Taxus is sterk en winterhard. De Taxus is gemakkelijk in onderhoud en kan wel honderden jaar oud worden.

Taxus media hillii 

De Taxus media hillii is geschikt als solitair of grote haagelementen. Taxus media hillii is een taxus soort  die groeit met mooie groene en donkergroene naalden die het gehele jaar aan de Taxus plant blijven vast zitten. De Taxus media hillii is het taxus soort wat groeit zonder rode bessen. Taxus giftig? Taxus soort , Taxus media hilli niet. 

Taxus baccata 

Taxus giftig ja dat klopt de Taxus baccata is giftig.  Vanaf eind september zullen er naast de donkergroene naalden ook rode bessen aan de mooie groene takken gaan groeien. De rode bessen zien er prachtig uit maar maken de Taxus baccata giftig.  De bessen zijn giftig voor zowel mens als dier.  Vogels kunnen de bessen wel eten doordat zij de zaden die in de bessen groeien heel doorslikken. 

Taxus kant en klaar hagen

Bij de Taxus kwekerij bomenenzo.nl kunt u ook deTaxus Baccata als kant en klaar haag kopen. Met deze taxus haag heeft u direct veel groen en privacy in uw tuin. De kant en klaar haag bestaat niet uit 1 taxus plant maar uit meerdere Taxus baccata planten.

Taxus bemesten

Taxus bemesten is bij voorkeur 2 keer per jaar. Taxus bemesten doet u in de maanden maart of april en in de maande eind juni of begin juli. Voor het bemesten van uw Taxus verkopen wij speciale organische meststoffen. Deze meststof is kant en klaar voor gebruik.

Kwekerij bomenenzo.nl

Bij bomenenzo kunt u terecht voor als uw vaste planten, bomen of struiken. Ook verkopen wij kant en klaar hagen voor snelle privacy in de tuin. Heeft u een vraag kijken dan eens bij het kopje meeste gestelde vragen.  Bij bomenenzo Taxus kopen gaat makkelijk en snel. Bestel uw Taxus baccata online en laat uw Taxus baccata thuis bezorgd worden.   Zo makkelijk en snel kunt u uw haagplanten kopen.  Tijdens het bestellen heeft u meerdere keuzes voor veilige betaling.  Heeft u meerdere bomen of struiken nodig vraag dan vrijblijvend een offerte aan.