Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

vragen? 0344 22 81 01

Laurier struiken kopen direct van de kweker

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Laurier kopen:

Laurierplanten worden voornamelijk geplant als haag voor erf afscheiding maar ze fungeren ook prima als solitair staande planten. U kunt verschillende soorten laurier kopen en laten bezorgen waaronder de: Prunus Lustanica, Prunus l. Rotundifolia, Prunus l. Caucasica, Prunus l. Novita.

Eigenschappen Laurier:

  • Zeer geschikt als haag. 
  • Behouden in de winter hun mooie groene kleur.
  • Redelijk winterhard en snel herstel van eventuele vorstschade. 
  • Snelgroeiend (om vorm te behouden 2 x per jaar snoeien in Mei en September)


Plantadvies: Maak voor het planten van de Laurierhaag een sleuf of gat 10cm breder en dieper dan kluit(en). Plaats 2,5 tot 5 planten per strekkende meter en vul de sleuf of het gat op met potgrond of vruchtbare aarde. 

Laurieren kunnen prima tegen volle zon maar gedijt ook goed in de schaduw mits de grond niet te vochtig is. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie over Laurier kopen, aanbiedingen en andere opties. In onze Laurier webshop zijn verschillende soorten Laurier te koop.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.