vragen? 0344 22 81 01

Haagconiferen kopen direct van de kwekerij bij coniferen.nl

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Haagconiferen kopen

Sommige coniferen worden haagconiferen genoemd. Ze worden zo genoemd, omdat deze coniferen geschikt zijn om naast elkaar te planten en als haag te laten knippen. U kunt verschillende soorten Haagconiferen kopen en laten bezorgen: Thuja occ Brabant, Thuja occ Smaragd en de leylandii zijn de meest verkochte soorten.

Eigenschappen Haagconiferen

Takken worden zo geknipt dat er een haag ontstaat. Vaak is 1 a 2 keer knippen voldoende. Wilt u een echt strakke haag dan adviseren wij dit 3 keer per jaar te doen. Haagconiferen zijn gemakkelijk te snoeien, 1 a 2 maal per jaar. De standaard maten voor haagconiferen zijn van 1 meter tot 2,25/2,50 meter. Afwijkende hoogten ook leverbaar.

Plantadvies voor een haag: Haag coniferen planten gaat het beste als de grond van te voren goed is losgemaakt. Ook is het belangrijk dat de kluit niet wordt losgemaakt en dat er de eerste periode, als het warm is, 2 keer per week goed water wordt gegeven.

Voor 90% van alle coniferen die wij leveren geldt dat deze uit onze eigen coniferenkwekerij in Gelderland komen, dus een vers product is gegarandeerd.