Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

vragen? 0344 22 81 01

Haagconiferen kopen direct van de kwekerij bij coniferen.nl

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Haagconiferen kopen

Sommige coniferen worden haagconiferen genoemd. Ze worden zo genoemd omdat deze coniferen zeer geschikt zijn om naast elkaar te staan en als haag te laten knippen. U kunt verschillende soorten Haagconiferen kopen en laten bezorgen: de Thuja occ Brabant, Thuja occ Smaragd en de leylandii zijn de meest verkochte soorten.

Eigenschappen Haagconiferen

Takken worden zo geknipt dat er een haag ontstaat. Vaak is 1 à 2 keer snoeien voldoende. Wilt u een echt strakke haag dan adviseren wij om 3 keer per jaar te snoeien, bij voorkeur bij vochtig weer met weinig zon, dit om snoeischade te voorkomen.
Haagconiferen zijn gemakkelijk te snoeien, wat ze nog geschiktbaarder maakt voor een haag. De standaard maten voor haagconiferen zijn van 1 meter tot 2,25/2,50 meter. Afwijkende hoogten zijn ook leverbaar, neem daarbij contact met ons op.

Plantadvies voor een haag: Haag coniferen planten gaat het beste als de grond van te voren goed is losgemaakt. Ook is het belangrijk dat de kluit niet wordt losgemaakt en dat er in de eerste periode, als het warm is, 2 keer per week goed water wordt gegeven.

Voor 90% van alle coniferen die wij leveren geldt dat deze uit onze eigen coniferenkwekerij in Gelderland komen, dus een vers product is gegarandeerd.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.