Haagconiferen

Coniferen.nl is dé specialist op het gebied van Haagconiferen. Wij hebben dan ook een groot en divers assortiment Coniferen van topkwaliteit. Deze Coniferen zijn allemaal wintergroen, sterk en eenvoudig te snoeien. Ze zijn enorm populair als natuurlijke afscheiding en voor extra privacy.

Haagconiferen zijn alleen leverbaar van oktober t/m april.

Haagconiferen

Van hoog naar laag sorteren

Haagconiferen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:
small bg

Goede grond.Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Belangrijkste eigenschappen van onze Haagconiferen

Zeer geschikt als natuurlijke afscheiding
Groenblijvend en winterhard
Aan te planten in elke grondsoort
Gemakkelijk te snoeien
Gedijen goed in elke grondsoort

Haagconiferen kopen:

Voor Haagconiferen kopen bent u bij Coniferen.nl aan het juiste adres. Coniferen zijn zeer populair en worden veelvuldig toegepast als natuurlijke afscheiding in de tuin. Tevens kunt u de coniferen gewoon online kopen! U kunt uit vele verschillende haagplanten kiezen. Ze groeien allemaal snel dicht en zijn hierdoor een uitstekende oplossing voor meer privacy en afscherming. U creëert gemakkelijke mooie strakke hagen. Coniferen groeien zowel in de hoogte als in de breedte, de ene soort meer dan de andere. Zo is de Leylandii conifeer een razen populaire conifeer door zijn snelle groei. Ook de kleur verschilt per conifeer. Wat ze wel met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal zeer winterhard en blijven het hele jaar door groen. Ook in het winterseizoen! Zo heeft u nooit meer last van een kale tuin door bladverliezende hagen. De bloeiende hagen bloeien onopvallend en blijven gewoon mooi groen. De groenblijvende haagplanten zijn makkelijk in onderhoud. Door ze te bemesten, voldoende water te geven en af en toe flink te snoeien is de verzorging een fluitje van een cent. Ook het planten van de haagconiferen is geen moeilijke klus, u kunt dit door ons laten doen of zelf aan de slag gaan. Plant ongeveer 3 coniferen per strekkende meter. Een haagconifeer kopen of een kantenklare haag kopen? Dat kan gewoon via onze webshop: Coniferen.nl!

Haagconiferen kopen bij Coniferen.nl:

Coniferen.nl heeft een ruim assortiment Haagconiferen van de allerbeste kwaliteit. Onze Coniferen zijn met liefde gekweekt. Gaat u voor de heldergroene Thuja Brabant die snel dichtgroeit? Of toch liever voor de donkergroene Thuja plicata Gelderland? Wilt u een haag creëren of kiest u voor solitair? Er is veel mogelijk. Combineer meerdere soorten met elkaar voor een speels effect in uw tuin. Zo hebben wij verschillende Thuja soorten zoals de Thuja plicata Martin, Thuja smaragd, Thuja Brabant en de Thuja plicata Gelderland. Deze, en veel andere coniferen, zijn prachtig in een gemengde haag en zijn goed te combineren met andere vaste planten in de tuin. Alle haagconiferen zijn van goede kwaliteit en kunnen met de juiste verzorging een mooie strakke vorm behouden. Bij Coniferen.nl hebben wij van alles wat. Wij hebben potgekweekte haagelementen, kleine haagelementen, grote haagelementen, kantenklare hagen en wintergroene hagen of bladverliezende hagen. Deze kunt u allemaal gewoon online kopen! Kant en klare hagen zoals de Leylandii hagen of de thuja plicata hagen zorgen ervoor dat u niet hoeft te wachten tot een plant volgroeid is maar u gelijk resultaat zien nat het aanplanten. Met een kant en klare haag bent u namelijk gelijk voorzien van een hoge, dichte haag zodat u gelijk beschutting en privacy heeft. De wintergroene hagen leveren zorgen ook gelijk voor sierwaarde in uw tuin, het hele jaar door. De kant en klaar hagen kun u gewoon online kopen. Koopt u de plant online of wilt u de plant liever eerst zien? Dan bent u van harte welkom op onze kwekerij. Bij Coniferen.nl bestelt u uw gemakkelijk mooie strakke Haagconiferen en andere planten online. Reken vervolgens af via een veilige betaling met een betaalmethode naar keuze en geniet van uw nieuwe aanwinst!

Haagconiferen bemesten en water geven:

Haagconiferen van Coniferen.nl hebben absoluut baat bij bemesting. Zo kunnen de planten een dichte haag vormen. Ook voor een gemengde haag is dit nodig. Vooral het middel DCM voor Hagen, Taxus en Coniferen is hier uitstekend geschikt voor. Dit middel is voor zowel kleine haagelementen als grote haagelement en potgekweekte haagelementen. De beste tijd om Haagconiferen te bemesten is het voorjaar. Wintergroene hagen behouden hun blad beter in de winter wanneer ze genoeg voedingsstoffen hebben. Daarnaast is het belangrijk om de groenblijvende haagplanten voldoende water te geven: de wortels zijn namelijk gevoelig voor uitdroging. Giet het water langzaam op de bodem zodat het water de wortels van de haagconiferen goed kan bereiken en de wortels het water goed op kunnen nemen. De Cupressocyparis Leylandii is de snelstgroeiende haagconifeer soort en deze vaste plant heeft bijvoorbeeld het water hard nodig om de snelle groei voor te zetten. Ook de andere coniferen, zoals de Thuja Smaragd, hebben voldoende water nodig om te groeien.

Haagconiferen snoeien:

Haagconiferen snoeien doet u om ze compact en gezond te houden. In principe snoeit u ze twee keer per jaar: in het voorjaar (april/mei) en in de nazomer (augustus/september). Zo behoudt u mooie strakke hagen het best. Het beste resultaat bereikt u met een gewone scherpe heggenschaar (met de hand). Zorg er wel altijd voor dat de heggenschaar scherp en schoon is. Voorkom het overbrengen van ziektes en het beschadigen van de wintergroene haagplanten. Een elektrische heggenschaar kan voor snoeischade zorgen. Knip nooit in het oude hout van uw haagconifeer. Ook dit veroorzaakt snoeischade. De ene haag heeft meer onderhoud nodig dan de andere. Zo hebben Leylandii hagen meer onderhoud nodig dan de thuja plicata hagen. Dit komt doordat de Cupressocyparis Leylandii conifeer iets sneller groeit dan bijvoorbeeld de Thuja plicata Martin. Bekijk voor specifieke snoei instructies per conifeer de productpagina’s.

Haagconiferen planten:

Haagconiferen planten doet u in principe op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. De groendblijvende haagplanten geven de voorkeur aan een licht vochtige grond. Het is daarbij wel van belang dat de bodem vocht doorlatend is. De wortels van de haagconiferen zijn gevoelig voor droogte maar kunnen ook gaan rotten wanneer het water in de grond blijft staan. Haagconiferen van Coniferen.nl worden geleverd met een juten zak om de kluit. Verwijder deze zak niet! Doet u dit wel, dan vervalt de hergroeigarantie en beschadig u de wortels van de conifeer. Het bodemverbeterende middel Vivimus is een ideaal product om de grond vruchtbaarder te maken. Door Vivimus te gebruiken geeft u uw coniferen een duwtje in de rug tijdens de aanplant. Na het planten hebben de wintergroene haagplanten behoefte aan water. Zo zorgt u ervoor dat de lucht in de grond verdwijnt en de aarde en wortels van de haag conifeer elkaar goed raken. U kunt ongeveer 3 coniferen per strekkende meter planten.

Heeft u er ook wel eens aan gedacht om een gemengde haag te maken? Breng een speels effect naar uw tuin door bijvoorbeeld hoge haagelementen en lage haagelementen te mengen of verschillende soorten coniferen te mengen in een gemengde haag. Meng bijvoorbeeld verschillende wintergroene haagplanten zoals de Leylandii conifeer met een Thuja smaragd of de Thuja plicata Martin. Een conifeer kopen doet u gewoon online, via Coniferen.nl! U kunt uit verschillende haagplanten kiezen maar ook hebben wij een ruim assortiment aan andere coniferen en vaste planten. Bij Coniferen.nl hebben wij voor ieder wat wils!

Wist u dat u ook gebruik kunt maken van onze aanplantservice? Onze medewerkers komen dan bij u langs op een tijdstip naar wens. Wij graven de geul en zorgen ervoor dat uw  groenblijvende haagplanten mooi recht staat.

 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01