X
 • Wilt u de bestelling komen afhalen, dan is dit mogelijk op afspraak.
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 12.00uur.

 

 

  Coniferen kopen bij Coniferen.nl

  Yvonne Chamaecyparis Lawsoniana te koop kopenConiferen.nl is gespecialiseerd in de onlineverkoop van coniferen, zoals haagconiferenspiraalconiferen en snoeivormen. U vindt het complete assortiment in onze webshop. Bijna 80% van dit aanbod komt van onze eigen coniferenkwekerij van 7 hectare in de Betuwe. Zo combineren wij goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijs. 

  Ook kunt u naast Coniferen, Taxus kopen, Laurieren kopen

  Klik hier voor alle coniferen en de prijzen!

  Betrouwbaar advies
  Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw Coniferen, Taxus, Laurieren.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. 

  Breng ons een bezoek
  Bent u benieuwd hoe onze tuinen eruit zien? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding door onze coniferenkwekerij. Daar kunt u ideeën opdoen voor de inrichting van uw tuin. De coniferenkwekerij is maandag t/m zaterdag geopend. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte haagconifeer of een van onze snoeivormen of spiraalconiferen.

  Maak een afspraak
  Coniferen.nl helpt u graag bij de aanschaf van prachtige coniferentaxus en laurieren. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl.

  Smaragd van de kwekerij kopen