Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Coniferen in Drenthe

Het bezorgen van onze coniferen, taxus en laurieren doen wij volledig in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij het product in een goede conditie bij u in Drenthe leveren. Ook voor het leveren in Drenthe hanteren wij een scherp tarief. De coniferen staan het liefst op een doorlatende, vochtige grond. De drentse klei, zand en veen gronden zijn dus zeer geschikt. Zorg dat de coniferen niet in een plas komen te staan. Hierdoor kan de conifeer schade oplopen. Met een jaarlijkse snoeibeurt heeft u binnen een paar seizoenen een dichte haag. Helemaal op de maat die u hebben wilt. Bestel uw coniferen en wij zorgen voor een correcte afhandeling en levering in Drenthe.

Wilt u de coniferen graag zien en zelf uitzoeken? Bezoek dan onze kwekerij. Maak een afspraak door te bellen met 0344-228101 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.