Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Coniferen in Flevoland

Het bezorgen van coniferen doen wij in eigen beheer. Zo kunnen we de coniferen tegen een scherpe prijs op uw adres in Flevoland leveren. De coniferen worden met een aanhanger combinatie in Flevoland gebracht. Vanaf de kwekerij worden de coniferen zorgvuldig opgeladen en in optimale conditie bij u in Flevoland bezorgd. Coniferen groeien staan het liefst op een doorlaatbare, vochtige grond. De zeeklei in Flevoland is geschikt voor coniferen. Pas echter wel op met plassen, de coniferen kunnen niet goed tegen dagenland onderwater staat met de kluit. Het water moet dus opgenomen worden of wegstromen. Bestel nu uw coniferen en wij bezorgen de coniferen in Flevoland. Ook taxus en laurieren kunt u snel via onze webwinkel bestellen.

Wilt u de coniferen bekijken en zelf uitzoeken? Dan nodigen we u van harte uit op onze kwekerij. Neem nu contact op door een e-mail te sturen naar info@coniferen.nl of bel met 0344-228101.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.