Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Coniferen in Friesland

Onze coniferen worden in het hele land geleverd. Ook in Friesland! Wij vervoeren uw coniferen met eigen vervoer en doen dat tegen een scherp tarief. De coniferen groeien op alle gronden met een voorkeur voor een doorlatende, vochtige bodem. Waar veel coniferen slecht tegen kunnen is dagenlang in een plas staan. Het water moet dus wel weg kunnen. Met een jaarlijkse snoeibeurt creëert u een dichte haag in Friesland. Laat nu uw coniferen bezorgen in Friesland. 

Wij leveren in Friesland coniferen, Taxus en Laurieren van hoge kwaliteit en streven naar een correcte afhandeling van uw bestelling. Bekijk het volledige aanbod in onze webwinkel of neem contact op voor een afspraak op de kwekerij. Bel naar 0344-228101 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl