Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Coniferen in Groningen

Zelfs in Groningen leveren wij uw coniferen met eigen vervoer en de grootste zorg. Wij bezorgen de coniferen tegen een scherp tarief op het adres waar u ze hebben wilt. Coniferen zijn zeer geschikt voor de Groningse veengrond. Coniferen hebben weinig eisen qua bodem. Als de grond doorlatend en vochtig is, is dat voldoende. Coniferen kunnen slecht tegen extreme natte grond. Als er enkele dagen een plas staat onder de boom krijgen ze daar een tik van. Eigenlijk zijn de bodems in Groningen dus heel geschikt voor een mooie coniferenhaag. Bestel nu uw coniferen en wij leveren ze u in Groningen. 

Naast coniferen leveren wij ook taxus en laurieren in Groningen. Al onze coniferen en bomen zijn van hoge kwaliteit en wij streven naar bezorgen in optimale conditie. 

Wilt u graag de coniferen komen bekijken en ze zelf uitzoeken? Bezoek dan onze kwekerij. Maak een afspraak door te mailen naar info@coniferen.nl of bel met 0344-228101.