X
 • Wilt u de bestelling komen afhalen, dan is dit mogelijk op afspraak.
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 12.00uur.

 

 

  Eigen coniferenkwekerij

  kwekerij coniferen Brabant Smaragd GelderlandBrabant kwekerij Thuja te koopTaxus kwekerij baccatta kopen te koopLeylandii kwekerij Leylandii kopen te koopThuja Smaragd van kwekerij te koop

  De coniferen die we leveren komen voor 90% van onze eigen coniferenkwekerij. Deze kwekerij bestrijkt een oppervlakte van ruim 7 hectare. Op de kwekerij staan de coniferen die het meest gebruikt en geschikt zijn voor het maken van een coniferenhaag. Tevens kweken wij zelf onze verschillende soorten taxus en laurier. De maten die we leveren variëren van 1 meter tot 2,50 meter. U vindt het complete assortiment in onze webshop. Wij combineren de goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijs.

   

  Betrouwbaar advies
  Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. 

  Breng ons een bezoek
  Bent u benieuwd hoe onze kwekerij eruit ziet? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze coniferenkwekerij. Waar u uit de verschillende soorten uw haagconiferen kunt zoeken. De kwekerij is elke zaterdag geopend. Wilt u liever op een andere dag langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom.

  Maak een afspraak

  Coniferen.nl helpt u graag bij de aanschaf van prachtige coniferentaxus en laurieren. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl

  Smaragd kwekerij Thuja kopen