Coniferen in Limburg

Limburg kent een grote verscheidenheid aan grondsoorten, onder andere löss en zand. Coniferen groeien op alle grondsoorten maar hebben een hekel aan extreem water, als ze meerdere dagen achtereen in een plas water staan kunnen de coniferen schade oplopen. De bodem in Limburg is zeer geschikt voor coniferen. Laat uw coniferen door ons bezorgen in Limburg. Wij hebben de bezorging onder eigen vlag en zorgen voor levering van uw coniferen in optimale conditie. Bezoek onze webwinkel door HIER te klikken. Bestel eenvoudig en snel uw coniferen, taxus en laurieren en laat ons de haagplanten bezorgen in Limburg.

Maak een afspraak voor een bezoek aan de kwekerij als u de coniferen wilt bekijken of zelf uit wilt zoeken. Bel met 0344-228101 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl. U bent van harte welkom!

Coniferen

Beste klant, op dinsdag 19 november is ons bedrijf gesloten. Deze dag wordt bij ons het asbestdak verwijderd en kunt u niet op ons bedrijf terecht. Op woensdag, donderdag en vrijdag is ons bedrijf wel te bezoeken, maar zijn er werkzaamheden bezig ivm plaatsing nieuw dak en zonnepalen. Onze excuses voor dit ongemak.