Coniferen Thuja Gelderland

Thuja gelderland kopen te koop thujaConiferenkwekerij Thuja Gelderland.

De Thuja Gelderland is een prachtige donkergroene conifeer die zeer geschikt is voor een haag. Het hele jaar door blijft de conifeer groen en behoud de haag zijn uitstraling. Ook in het najaar en de winter, als andere bomen hun blad laten vallen. De Thuja Gelderland groeit tot een dichte, compacte haag. De coniferen komen van eigen kwekerij en worden zorgvuldig bijgehouden. Dit om kwaliteit te waarborgen.

Koop HIER uw Thuja Gelderland

Betrouwbaar advies
Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. 


Breng ons een bezoek
Bent u benieuwd hoe onze kwekerij eruit ziet? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze coniferenkwekerij. Waar u uit de verschillende soorten uw haagconiferen kunt zoeken. De kwekerij is elke zaterdag geopend. Wilt u liever op een andere dag langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom.


Thuja Gelderland te koop kopen thuja
Maak een afspraak

Coniferen.nl helpt u graag bij de aanschaf van prachtige coniferen, taxus en laurieren. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01