Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Coniferen in Zeeland

Door het hele land bezorgen wij zelf onze coniferen, taxus en laurieren. Wilt u coniferen in Zeeland? Wij bezorgen ook in Zeeland. Het leveren hebben wij volledig in eigen hand. Hierdoor kunnen wij de coniferen en haagconiferen in optimale conditie bij u in Zeeland brengen. De grond in Zeeland bestaat uit zeeklei. Hier kunnen coniferen goed op groeien, houdt echter wel in de gaten dat het water opgenomen wordt of weg kan stromen. Als coniferen langere tijd in een plas water staan zullen ze schade oplopen. Bestel snel en eenvoudig uw coniferen via onze webwinkel, klik HIER! Wij zorgen voor de juiste bezorging op uw adres in Zeeland. 

Komt u liever eerst de coniferen bekijken en zelf uitzoeken? Bel met 0344-228101 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl om een afspraak te maken.

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.