Uw haag laten planten door Coniferen.nl

 

Hoewel Coniferen.nl vooral een webwinkel is, zijn wij in het begin van 2016 begonnen met de aanplantservice. Deze extra dienst houdt in dat als u  kiest voor deze service, wij bij levering aan huis ook de coniferen, laurieren of taxus planten. Wanneer u er palen, draden en spanners bij hebt besteld worden die ook door ons geplaatst. Van het gat graven tot aan het aanbinden van de coniferen, laurieren, taxus alles wordt voor u gedaan.

Het enige wat wij aan u vragen is dat de plantplaats vrij is van straatwerk, puin, oude wortels, oude beplanting, stronken, grind, worteldoek etc. Indien u stronken laat weg frezen, moet dit minimaal 30/40cm gedaan worden. Tevens heeft u een Klic-melding nodig. Zie hieronder de uitleg.

Ook moet de plaats van aanplant makkelijk te bereiken zijn.

 

Klic-melding:

Wanneer Coniferen.nl een  haag komt plaatsen, dan dient u een Klic-melding te regelen Deze kunt u aanvragen via: https://klic-app.nl/

* Wat kost een klikmelding:

De kosten voor deze melding zijn € 32,00 (excl. BTW). U kunt deze via de site betalen met iDeal, creditcard of Paypal.

* Wanneer wordt de melding geleverd:

De Klic-melding wordt in 95% van de gevallen binnen 1 werkdag geleverd.

* Hoelang is de Klic-melding geldig:

20 dagen. Vraag deze dus aan als er meer bekend is m.b.t. de plantdatum en niet te vroeg.

Voor meerdere vragen verwijzen wij u naar de vraag en antwoordpagina van KLICKAPP 

Is er geen Klic-melding door u gedaan en liggen er kabels in de grond waar de haag geplant moet worden, graaft u deze dan zelf op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor evt. schade aan deze kabels.

Mochten wij komen en de grond blijkt niet in orde of de bomen kunnen niet geplaatst worden door een andere oorzaak bij u in de tuin (bijv. geen Klic-melding), zullen wij € 75,00 voorrijkosten in rekening brengen.

Wilt u eerst met ons overleggen over deze melding, mail of bel ons.

 

De aanplantservice kunt u bij Coniferen, Laurieren, Taxus er bij bestellen via de website. In de menubalk bovenaan vindt u de aanplantservice. Deze dienst kunt u dus gemakkelijk aan uw winkelwagen toevoegen.

De accessoires, zoals palen, spanners, draad en aanplantgrond  kunt u tevens mee bestellen.

De aanplantservice kost € 15,00 per meter.

Coniferen.nl heeft de kennis en ervaring in huis om in samenwerking met Bomenenzo.nl hele tuinen en parken aan te leggen. Dit geldt uiteraard voor de beplanting. Wij kunnen u niet helpen bij grasvelden en grondverzet. Voor het aanplanten van een tuin of park of bedrijventerrein kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van advies voorzien en een bijpassende prijsopgave maken.