Uw haag laten planten door Coniferen.nl

 

Hoewel Coniferen.nl vooral een webwinkel is, zijn wij in het begin van 2016 begonnen met de aanplantservice. Deze extra dienst houdt in dat als u  kiest voor deze service, wij bij levering aan huis ook de coniferen, laurieren of taxus planten. Wanneer u er palen, draden en spanners bij hebt besteld worden die ook door ons geplaatst. Van het gat graven tot aan het aanbinden van de coniferen, laurieren, taxus alles wordt voor u gedaan.

Het enige wat wij aan u vragen is dat de plantplaats vrij is van straatwerk, puin, oude wortels, oude beplanting, stronken, grind, worteldoek etc. Indien u stronken laat weg frezen, moet dit minimaal 30/40cm gedaan worden.

Ook moet de plaats van aanplant makkelijk te bereiken zijn.

 

De aanplantservice kunt u bij Coniferen, Laurieren, Taxus er bij bestellen via de website. In de menubalk bovenaan vindt u de aanplantservice. Deze dienst kunt u dus gemakkelijk aan uw winkelwagen toevoegen.

De accessoires, zoals palen, spanners, draad en aanplantgrond  kunt u tevens mee bestellen.

De aanplantservice kost € 15,00 per meter.

Coniferen.nl heeft de kennis en ervaring in huis om in samenwerking met Bomenenzo.nl hele tuinen en parken aan te leggen. Dit geldt uiteraard voor de beplanting. Wij kunnen u niet helpen bij grasvelden en grondverzet. Voor het aanplanten van een tuin of park of bedrijventerrein kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van advies voorzien en een bijpassende prijsopgave maken.