Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.  Lees meer.....

Uw haag laten planten door Coniferen.nl

 

Hoewel Coniferen.nl vooral een webwinkel is, zijn wij in het begin van 2016 begonnen met de aanplantservice. Deze extra dienst houdt in dat als u  kiest voor deze service, wij bij levering aan huis ook de coniferen, laurieren of taxus planten. Wanneer u er palen, draden en spanners bij hebt besteld worden die ook door ons geplaatst. Van het gat graven tot aan het aanbinden van de coniferen, laurieren, taxus alles wordt voor u gedaan.

Het enige wat wij aan u vragen is dat de plantplaats vrij is van straatwerk, puin, oude wortels, oude beplanting, stronken, grind, worteldoek etc. Indien u stronken laat weg frezen, moet dit minimaal 30/40cm gedaan worden.

Ook moet de plaats van aanplant makkelijk te bereiken zijn.

 

De aanplantservice kunt u bij Coniferen, Laurieren, Taxus er bij bestellen via de website. In de menubalk bovenaan vindt u de aanplantservice. Deze dienst kunt u dus gemakkelijk aan uw winkelwagen toevoegen.

De accessoires, zoals palen, spanners, draad en aanplantgrond  kunt u tevens mee bestellen.

De aanplantservice kost € 15,00 per meter.

Coniferen.nl heeft de kennis en ervaring in huis om in samenwerking met Bomenenzo.nl hele tuinen en parken aan te leggen. Dit geldt uiteraard voor de beplanting. Wij kunnen u niet helpen bij grasvelden en grondverzet. Voor het aanplanten van een tuin of park of bedrijventerrein kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van advies voorzien en een bijpassende prijsopgave maken.

 

 

Coniferen

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.