X
 • Wilt u de bestelling komen afhalen, dan is dit mogelijk op afspraak.
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 12.00uur.

 

 

  Thuja brabant rechtstreeks van de kwekerij

  Thuja Brabant kopenConiferen.nl is gespecialiseerd in de verkoop van Thuja occ Brabant. de Thuja Brabant is zeer aantrekkelijk voor het planten van een coniferenhaag. De Thuja Brabant is het hele jaar groen en groeit op vrijwel alle bodems. U vindt het complete assortiment in onze webshop. Bijna 80% van deze coniferen komen van onze eigen kwekerij van 7 hectare in de de Lienden (Gelderland). Zo combineren wij goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijs.

   Koop hier uw Thuja Brabant!


  Betrouwbaar advies
  Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. Thuja Brabant

  Breng ons een bezoek
  Bent u benieuwd hoe onze kwekerij eruit ziet? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze coniferenkwekerij. waar u deThuja brabant uit kunt zoeken ook heeft u de keus uit andere soorten haagconiferen zoals de Thuja Gelderland of de Thuja smaragd. De kwekerij is elke zaterdag geopend.

  Wilt u liever op een andere dag langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom.

  Bezoek onze kwekerij!


  Maak een afspraak

  Coniferen.nl  helpt u graag bij de aanschaf van prachtige coniferentaxus en laurieren.
  Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl