Thuja smaragd kopen


Coniferen.nl is gespecialiseerd in de verkoop van Thuja smaragd. Deze conifeer is heel aantrekkelijk voor een haag. met zijn fris groene kleur en compacte structuur heeft u snel een mooie coniferenhaag. De Thuja Smaragd groeit op vrijwel alle bodems en blijft het hele jaar groen. U vindt het complete assortiment in onze webshop. Bijna 80% van deze coniferen komen van onze eigen kwekerij van 7 hectare in de de Lienden (Gelderland). Zo combineren wij goede kwaliteit met een zeer aantrekkelijke prijs.

Koop hier uw Thuja Smaragd!

Betrouwbaar advies
Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken. Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht.

Breng ons een bezoek
Bent u benieuwd hoe onze kwekerij eruit ziet? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze coniferenkwekerij. waar u de Thuja smaragd uit kunt zoeken ook heeft u de keus uit andere soorten haagconiferen zoals de Thuja Gelderland of de Thuja brabant. De kwekerij is elke zaterdag geopend. Wilt u liever op een andere dag langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom.

Maak een afspraak

Coniferen.nl  helpt u graag bij de aanschaf van coniferentaxus en laurieren. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nlthuja smaragd kopen kwekerij thuja coniferen

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01