Haagplanten kopen rechtstreeks van de kwekerij

Haagplanten direct van eigen coniferenkwekerij.

Op Coniferen.nl vind u de meeste haagconiferen voor een mooie haag. Bijna 90% van onze coniferen komen van onze eigen coniferenkwekerij.

Voor hagen zijn veel coniferen geschikt. De meest bekende haagconiferen soorten zijn de Thuja Branbant, Thuja Gelderland, Thuja smaragd en de Leylandii.

Maar ook erg mooi en zeer geschikt zijn de Thuja Martin en de prachtige gele Yvonne.

Coniferen zijn ideaal in een haag te planten en hebben na zorgvuldig planten weinig onderhoud meer nodig. Het onderhouden en snoeien is erg toegankelijk en dat maakt een coniferenhaag zeer aantrekkelijk.

Daarnaast is er de taxus. Een langzame groeier die ook in de winter groen blijft. Wij bieden u een ruime keuze aan haagplanten, en u krijgt advies op maat. Zodat het bij uw tuin en wensen past. En om het aanbod compleet te maken hebben we ook mooie laurieren die tot een compacte dichte haag kunnen groeien.

 

Betrouwbaar advies
Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. 

Breng ons een bezoek
Bent u benieuwd hoe onze kwekerij eruit ziet? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze coniferenkwekerij. Waar u uit de verschillende soorten uw haagconiferen kunt zoeken. De kwekerij is elke zaterdag geopend. Wilt u liever op een andere dag langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom.


Maak een afspraak

Coniferen.nl helpt u graag bij de aanschaf van prachtige coniferentaxus en laurieren. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl

Yvonne haag te koopThuja met kluit voor haagTaxus haag baccata kopenTaxus voor hagen te koop

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01