Thuja Martin Reuzenlevensboom

Thuja Martin te koop haag Thuja

De Thuja Martin is zeer geschikt als haagconifeer en is het hele jaar door groen. Deze coniferen komen van onze eigen coniferenkwekerij. De bijnaam van de Thuja Martin is de Reuzenlevensboom. Deze boom komt oorspronkelijk uit noordwest Amerika en werd eeuwen geleden gebruikt tegen scheurbuik. Daar heeft de Thuja Martin dan ook zijn naam aan te danken, het redde mensenlevens. Als u de haag wilt snoeien kan dit het beste gedaan worden in de vroege herfst. Niet terug snoeien tot op het oude hout, hierdoor zal de Thuja Martin beschadigd raken.

Koop hier uw reuzenlevensboom, de Thuja Martin.

Betrouwbaar advies
Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. 

Breng ons een bezoek
Bent u benieuwd hoe onze kwekerij eruit ziet? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding op onze coniferenkwekerij. Waar u uit de verschillende soorten uw haagconiferen kunt zoeken. De kwekerij is elke zaterdag geopend. Wilt u liever op een andere dag langskomen, dan kunt u een afspraak maken. Samen kijken we dan rustig rond en vinden we de voor u geschikte boom.


Maak een afspraak

Coniferen.nl helpt u graag bij de aanschaf van prachtige coniferentaxus en laurieren. Bekijk daarom het aanbod in onze coniferen webwinkel of neem contact op voor een afspraak op onze kwekerij. Bel naar 06 – 42 23 22 00 of stuur een e-mail naar info@coniferen.nl

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 01